Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 29 Kasım Cuma 43. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 29 Kasım Cuma 43. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 29 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 43. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında yer alacak. Peki bir önceki bölümde neler yaşanmıştı? Bıçak Sırtı 42. bölümde yaşananların detayını aşağıda bulabilirsiniz.

Ragini Sharmishtha’yı kaçırarak Swara’yı annesiyle tehdit eder. Swara Ragini yüzünden Sanskar’la evlenmek zorunda kalır. Lukşi ise düğünü durdurmak için harekete geçer.

Ragini Sharmishtha’yı kaçırır ve Swara’yla Sanskar evlenmeden serbest bırakmayacağını söyler. Swara annesini kurtarmak için onun bu şartını kabul eder. Lukşi ise Swara hakkındaki gerçekleri öğrenir. Swara ve Sanskar için düğün töreni hazırlanır. Swara bu evliliği bir tek Lukşi’nin durdurabileceğini söyler.

Lukşi hastaneden çıkıp düğün gerçekleşmeden engellemeye çalışır. Lukşi Swara ve Sanskar’ın evlenmesine engel olabilecek mi?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015