Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor 2. sezonu için Taner Ölmez’den iddialı çıkış!

Mucize Doktor 2. sezonu için Taner Ölmez’den iddialı çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteri ile gönülleri kazanan ünlü oyuncu Taner Ölmez, koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı. Dizinin 2. sezon öncesi değerlendirme toplantısına katılan Taner Ölmez, ekipteki herkesin sağlıklı olduğunun bilgisini de verdi.

Mucize Doktor’un 2. sezonu için heyecanını da röportajda yansıdan Taner Ölmez, “Çok güzel bir proje gerçekten. İkinci yarısı da acayip güzel olacak. İyi hazırlanmış herkes, biz de öyle. Heyecanlıyız, hayırlısı bakalım” dedi.

Tatilinin çok iyi geçtiğini ve böyle bir tatile de çok ihtiyacının olduğunu anlatan Taner Ölmez, “Canavar gibiyiz” ifadesini kullandı. Pandemi nedeniyle geçinmekte zorluk yaşadığını belirten oyuncular olmuştu. Taner Ölmez’e bu konu soruldu. Oyuncu, sadece oyuncuların değil birçok kişinin benzer şeyler yaşadığını hatırlattı ve şöyle konuştu:

“Bu pandemi sürecinde gerçekten çok fazla insan mağdur oldu.Ama bir kader, yaşayacağımız böyle bir şey varmış hayatta. Yaşıyoruz da hala, henüz bitmiş de değil bu pandemi süreci. Devam ediyor, siz de dikkat edin kendinize, ailenize, çocuklarınıza gerçekten çok dikkat edin.”

Mucize Doktor dizisinin ilk sezonunda yoğun çalıştıklarını hatırlatan Taner Ölmez, karantina döneminde ise bir boşluk yaşadıklarının altını çizdi. Oyuncu, daha fazla evde ailesi ile vakit geçirmenin kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

Taner Ölmez, “Daha fazla izleme, araştırma fırsatı buldum. Şimdi ikinci sezona bakalım daha hızlı bir şekilde, daha güzel bir şekilde gireceğiz. Her şey çok güzel olacak inşallah” dedi.

Pandemi döneminde işine adapte olduğunu, gelecek sezonu düşündüğünü belirten Taner Ölmez, bu süreçte zorluk çeken herkese kolaylıklar diledi.

Ece Ceşmioğlu ile nişanlanan Taner Ölmez, düğün tarihinin ise belli olmadığını ifade etti.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.