Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde beklenmedik şeyler oluyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde beklenmedik şeyler oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle 2. bölümü 15 Temmuz Çarşamba akşamı buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yine izleyicilerden olumlu puan aldı. Sosyal medyaya düşen yorumlarda ilk bölümün ardından ikinci bölümün de beğeniyle izlendiği anlaşılıyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisine ilgi de çok büyük. Çeşitli yorumlarda dizinin klişe hikayesi ve senaryonun kötülüğüne yönelik bazı değerlendirmeler yapılmıştı. Ancak bu değerlendirmelerin aksine gelişen bir izleyici ilgisi bulunuyor. Sen Çal Kapımı dizisi beklenmedik derecede yüksek bir pozitif geri dönüş aldı. İlk bölüm reytinglerinin de yüksek gelmesi zaten beklenmedik bir gelişmeydi. Sosyal medyaya yansıyan ve hızla yükselen izleyici ilgisi de gözlerden kaçmıyor.  Sen Çal Kapımı, beklenmedik şekilde bu sezonun en flaş dizisi olma yolunda ilerliyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in uyumları, enerjileri ve sempatik halleri bu durumun ana sebeplerinden birisi olarak gözüküyor. İzleyiciler senaryo konusuna da pek takılmış değil. İki ünlü ismin; eğlenceli, neşeli bir hikaye içinde olması ekran başındakiler için yeterli geliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 3. yeni bölümü 22 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı ve yine pozitif yorumlar çok fazla. Dizinin yeni bölümlerinin öncekilerden çok daha güzel olacağını düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 3. bölümünden 1. fragman: