Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 5. bölüm 2. fragmanı izle; Ferman sırrını söylüyor, Ali Vefa büyük beladan kurtuluyor

Mucize Doktor 5. bölüm 2. fragmanı izle; Ferman sırrını söylüyor, Ali Vefa büyük beladan kurtuluyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran Mucize Doktor dizisinin 5. bölümü 10 Ekim Perşembe akşamı Fox TV’de yayınlanacak.

5.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali Vefa, gece sokaklarda koşuştururken, Ferman ve Nazlı da peşinden gidiyor. Ali Vefa, aniden gelen aracın son anda fren yapması ile kazandan kurtuluyor. Ferman ise yeniden eski hallerine dönüyor ve Ali’ye ağır şekilde yükleniyor. Ferman’ın derdi ise hiç kimseye itiraf edemediği, söyleyemediği bir derdi olduğunu Beliz’e anlatıyor. Ferman gerçeği ortaya çıkacak mı? Herkes bunu merak ediyor…Nazlı ile Ali’nin romantizme yakınlaştıkları halleri de izleyicileri mutlu edecek.

Yeni sezonun iddialı işleri arasında şimdiden yerini alan Mucize Doktor üst üste kırdığı izlenme rekorlarıyla zirveden inmiyor!

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un yeni dizisi “Mucize Doktor” geçtiğimiz haftalarda izleyicinin büyük beğenisini kazanarak, bu sezonun en iyi açılışını yapmıştı.

Önceki akşam yayınlanan 4. bölümüyle de geçen hafta aldığı rekor share değerinin de üzerine çıkarak, ABC1 20+ hedef kitlede 42.88 share alarak yeni bir rekorla şimdiye kadarki “en yüksek dizi izlenme payı”nı aldı.