Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 5. bölüm fragmanı izle; Ali Vefa ağabeyine benzeyen çocuğu kurtarabilecek mi?

Mucize Doktor 5. bölüm fragmanı izle; Ali Vefa ağabeyine benzeyen çocuğu kurtarabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 5. yeni bölümü 10 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal,Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan, Özge Özder gibi ünlü isimleri bir araya getiren Mucize Doktor dizisinin çok başarılı bir performans sergilemekte.

Dizinin 3 Ekim tarihinde yayınlanan 4. bölümü de büyük beğeniyle takip edildi. Savant sendromlu Doktor Ali Vefa’nın hayata bakışı, çevresinde gelişen olaylar ve yaşadıklarından çıkardığı dersler ekran başındaki izleyiciler için müthiş bir deneyim fırsatı sunuyor. 5. yeni bölümde de bu deneyimden önemli izler bulacaksınız.

Peki yeni bölümde izleyicileri neler mi bekliyor? Küçük bir çocuğa yardımcı olmaya çalışan Ali Vefa, ağabeyine benzettiği çocuğa özel ilgi gösteriyor. Benzerlik herkesi şaşırtıyor. Ali, çocuğun kanser olmayabileceğini söylüyor ama Ferman da haklı olarak aileye umut vermemek gerektiğini söyleyecek.Ancak Ali Vefa, çocuğu kurtarmak için bir deneme yapacak.Bakalım sonuçları neler olacak?

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, Perşembe FOX’ta.