Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı, Ali Vefa’nın başı büyük dertte!

Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı, Ali Vefa’nın başı büyük dertte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 9. yeni bölümü 7 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin 9. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Taner Ölmez,Onur Tuna, Murat Aygen, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Özge Özder ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Nazlı’nın hayatına yönelik bir önceki bölümde bazı detaylar ortaya çıkmıştı.

Babasının kötü birisi olduğu, ancak olumsuz şartlara rağmen kendisinin doktor olabildiğini anlatan Nazlı, aslında toplumda karşılığı olan bir karakter.

Savant sendromlu otizmli doktor Ali Vefa, 9. yeni bölümde büyük bir sorun ile karşı karşıya… Kıvılcım ve Tanju amaçlarına ulaşacak mı?Sağlık Bakanlığı’na şikayet edilen Ali bu sıkıntıdan nasıl kurtulacak? Adil hoca durumun ciddi olduğunu belirtiyor.

Ali Vefa kurulun karşısına çıkacak? Peki ne söyleyecek? Bu dertten nasıl kurtulacak? Soruların yanıtları yeni bölümde olacak.

Videodan 9.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 8. bölümde neler yaşanmıştı?

Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir.

Oysa tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır.

Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju’nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır.

Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.