Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde değişim kaçınılmaz ama iyi mi oldu, yoksa kötü mü?

Mucize Doktor dizisinde değişim kaçınılmaz ama iyi mi oldu, yoksa kötü mü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, yeni sezonuna 17 Eylül Perşembe akşamı başlayacak. Dizinin çok farklı ve vurucu bir başlangıç yapması bekleniyor… 29. yeni bölümden yayınlanan fragmanlar da çok farklı sahnelerin geldiğini anlatıyor.

Mucize Doktor dizisinde 29. bölümden 3. fragman da yayınlandı. Bu sefer Ali Vefa ile Nazlı’nın öpüşme çabalarına şahit olacaksınız. Ayrıca yaşanan patlama ve Ali Vefa’nın bir bebeğin hayatını kurtarması da ayrı olaylar olarak izleyici karşısına çıkacak. Bebeğin Kıvılcım’a ait olduğu ve Özge Özder’in karakterinin de böylelikle diziden ayrılığının sağlanacağı düşünülüyor.

Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizide Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Reha Özcan, Murat Aygen gibi önemli isimler bulunuyor. Diziye ayrıca Seda Bakan’ın da katıldığını ve yeni sezonda izleyicilerle doktor rolüyle buluşacağını da hatırlatalım.

Mucize Doktor’u heyecanla bekleyen izleyiciler yeni sezon başlangıcı konusunda biraz kararsız kaldı. Bu kadar aksiyona gerek var mıydı, dizi ilk sezondaki havasıyla devam etse daha mı iyiydi? İşte bu gibi sorular akıllara takılıyor.Sosyal medyada da bu tür yorumlar görebilirsiniz. İzleyiciler yeni sezon başlamadan net fikir sahibi olamayacak. Ancak farklı düşüncelerin sosyal medyada yazılmakta olduğunu da görebilirsiniz.

Mucize Doktor 29. bölümden 3. fragmanı videoda bulabilirsiniz.