Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ile yerli dizi anlayışının dışına çıkılacak!

Kırmızı Oda ile yerli dizi anlayışının dışına çıkılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kırmızı Oda dizisi, farklı konsepti ile dikkat çekmeyi başardı. Gülseren Buğdayıcıoğlu’nun ‘psikiyatri seanslarından’ hikayelerin yer alacağı dizinin başrolünde Binnur Kaya bulunuyor…

Oyuncu kadrosunda Tülin Özen, Meriç Aral, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin ve Halit Özgür Sarı’nın bulunduğu Kırmızı Oda’ya bazı isimlerin daha katılması için görüşmeler devam ediyor.

Dizinin konusu ve konsepti ise yerli dizi anlayışının dışında bir işin geldiğini anlatıyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Kırmızı Oda hakkında detayları okuyucuları ile paylaştı.

“Bizi nasıl bir dizi bekliyor?” sorusunun yanıtını Sina Koloğlu, şu sözlerle verdi:

“Her bölüm doktorlara iki hasta gelecek. Kim doktorlar? Binnur Kaya, Tülin Özen ve Meriç Aral. Ecem Uzun stajyer olacak. Gülçin Kültür Şahin komik sekreter durumunda. Her bölüm sürpriz isimler olacak hasta rolünde. Bir de başrol erkek doktor, o belli değil daha. Bütünü, Gülseren Buğdayıcıoğlu’nun ‘psikiyatri seanslarından’ hikayeler. Bazıları kitaplarından, bazıları daha önce hiç bu kitaplarda yer almayan gerçek olaylar.

Dizinin en büyük özelliği uzun ikili seansların bolca yer alması. Genel geçer yerli dizi anlayışının dışına çıkılıyor bu anlamda. Bir şeyi anlatma derdi izleyiciye sirayet ettiğinde, bu uzun diyalogların sorun olmayacağını düşünüyorum. Bir de ‘biraz farklı ‘ işlerin tutması, kabul görmesi özel isteğim olduğundan bu diziyi önemsiyorum.”