Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi hayal bile edilemeyecek bir başarı yakaladı!

Mucize Doktor dizisi hayal bile edilemeyecek bir başarı yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Perşembe akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, otizmi tanıtma konusunda çok etkili oldu.

Savant sendromlu doktor Ali Vefa karakterini başarıyla canlandıran Taner Ölmez’in harika performansıyla reytinglerde de rekor kıran Mucize Doktor, toplumun otizm konusunda bilinçlenmesi adına çok önemli bir görev üstlenmiş durumda.

Dizi sayesinde, otizimli bireylerin nasıl düşündüğünü, nasıl davrandığını daha iyi anlayan izleyiciler, empati kurma noktasında da önemli bir fırsatı elde etmiş oldu.

İzleyicileri çok etkileyen, hem sevindiren hem duygulandıran kimi zamanlarda da heyecanlandıran Mucize Doktor, ciddi bir farkındalık yarattı.

Otizmi tanıma konusunda Mucize Doktor’un akıllardan çıkmayacak bir proje olacağı da şimdiden belli oldu.

Taner Ölmez de fenomen dizi karakterlerinden birisi olmayı daha ilk 5 bölüm geride kalmış olmasına rağmen şimdiden hak etti.

Mucize Doktor ne kadar ekranda devam eder bilinmez ama bilinen bir gerçek var ki, artık otizimli bireylere yönelik bakış açılarında ciddi değişiklikler, farkındalıklar olacağı kesin.