Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi herkese ders olacak bir adım attı!

Mucize Doktor dizisi herkese ders olacak bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde vicdanlara seslenen bir büyük ses! Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, 19 Mart Perşembe akşamı 27. bölümü ile ekrandaydı. Taner Ölmez’in hayat verdiği Ali Vefa karakteri bütün kabuslarının nedeni babası ile yeniden yüzleşti.

Ancak bu sefer durum farklıydı Ali’nin babası ölüm döşeğindeydi ve kurtulması da pek mümkün değildi. Hatta Ali, babasından yine “Katil” lafını işitti ve en büyük korkusu geri döndü. Bu yaşadıkları sırasında da Sinem Ünsal’ın hayat verdiği Nazlı yanındaydı.

Ali’nin bu kadar büyük travma yaşamasına sebep olan babasını kurtarma çabasını ise 27. yeni bölümde izleyeceksiniz. Ali Vefa, her şeyi bir kenara bıraktı ve hastanede bir kriz yaşanmasını bile umursamadan babasını kurtarmak adına yöntem aramaya başladı.Dizinin 27. bölüm fragmanındaki bu çabası da herkesi duygulandırdı.

Her ne olursa olsun Ali’nin babasını kurtarması gerekiyordu. İşte bu mesaj vicdanın önemini ortaya koyması ve doktorluğun nasıl bir meslek olduğunu yeniden hatırlatması bakımından çok anlamlı bir mesaj oldu.

26 Mart Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümde doktorluğu ve insanlığı noktasında Ali Vefa ile gurur duyacağınız anlar yaşanacak. Bu kadar kötülükten sonra Ali, vicdanının sesini dinliyor ve babasını kurtarmak için her şeyi bir kenara bırakıp içinden gelen büyük bir güçle çalışmaya başlıyor.