Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk final yaparak bitti, giderken de gülücükler eksik olmadı!

Afili Aşk final yaparak bitti, giderken de gülücükler eksik olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Afili Aşk, yaz aylarında başladığında büyük beğeni toplamıştı. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’u başrolde buluşturan yapımda iki ünlü oyuncu çok iyi bir uyum da yakaladı.

Afili Aşk,Kanal D’nin yaz ekranında kurtarıcı yapımı olarak öne çıktı. Hatta yeni sezon başladığında bile dizinin reytingleri çok iyi geldi ve Çarşamba akşamları yerini korudu. Ne zaman ki Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri başladı, Afili Aşk’ın reytingleri hızlı bir düşüş yaşadı. Uzun haftalardır düşüşte olan dizi önce cumartesi sonra da perşembe günlerine alındı.

Yurt dışına satışından çok umutlu olunan Afili Aşk, Kanal D’nin ısrarlı tutumu ile 38. bölüme kadar geldi ama artık final zamanı da gelmişti. 19 Mart Perşembe akşamı dizinin finali yayınlandı. Mutlu son ile biten dizinin final çekimlerinin kamera arkası da ortaya çıktı.

Afili Aşk 38. Final Bölümünden kamera arkası görüntülerini videoda bulabilirsiniz. Sevilen dizi Afili Aşk’ın kamera arkasında çok eğlenceli anlara şahit olacaksınız.

En sevdikleri dizinin artık ekranda olmaması Afili Aşk hayranlarını bir hayli üzdü. Artık youtube’daki eski sahneleri izleyin anı tazelemekten başka yapacak bir şey de kalmadı.