Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi ne yapsa ne etse de kısır döngüyü kıramıyor!

Mucize Doktor dizisi ne yapsa ne etse de kısır döngüyü kıramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları geçen sezonun birincilikleri toplayan dizisi Mucize Doktor, ikinci sezonunda rakibi Bir Zamanlar Çukurova’nın çok gerisinde kaldı. atv dizisi 9-12 arası reyting oranları ile yoluna devam ederken, Mucize Doktor bir türlü 7’li reytinglerdeki kısır döngüden çıkamadı.

Zaman zaman etkileyici bölümlerle 9’lu reytingleri görse de dizinin ikinci sezon performansı genel olarak 7’li oranlarda sabitlenmiş gibi bir hava var. Birincilik konusunda artık Bir Zamanlar Çukurova’yı tehdit edemeyecek durumda olan Mucize Doktor’dan ayrılıklar yaşansa da, yeni isimler dahil olsa da bir türlü hikaye belirli bir izleyici kitlesini aşıp, daha da büyük kitlelere ulaşamıyor.

21 Ocak Perşembe akşamı dizinin 46. bölümü yayınlandı. Büyük sürpriz Vuslat karakteriydi. Zerrin Tekindor diziye öyle bir havayla geldi ki, Berhayat Hastanesi’nde her şeyin değişebileceği görüldü… Ayrıca Ezo ve Ali Vefa’nın ilişkisinin tam ortasına da Vuslat girdi.

Mucize Doktor dizisi ne yapsa ne etse de kısır döngüyü kıramıyor! 7

Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez’in başrolünde olduğu Mucize Doktor’da Tekindor’un güçlü oyunculuk performansı heyecanı artırdı ama bunun reytinglere pek de bir katkısı olmadı. Dün akşam yine 7’li oranlarda reytinler elde edebilen dizi Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından tüm kategorileri ikinci sırada bitirdi.

Oysa ki geçen sezon 15’in altında reytingler düşük sayılıyordu… Şimdi gelinen noktada ise dizinin geçen sezona göre ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı görülüyor. Ancak sezonun en iyi yapımlarından birisi olduğu ve güçlü bir durumda bulunduğu gerçeğini de unutmamak lazım. Çünkü dizi sadece bir kategoride değil tüm kategorilerde yani her izleyici grubunda güçlü bir karşılık buluyor.