Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi Yunanistan’da büyük olay oldu!

Mucize Doktor dizisi Yunanistan’da büyük olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı oldu. Reyting rekorları kıran dizi, izleyicilere bambaşka duygular yaşattı.Savant sendromlu Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez, harika bir oyunculuk sergiledi. Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder, başrolde yer aldılar. Tüm oyuncular canlandırdıkları karakterlerde oldukça başarılıydı.

Dizinin Türkiye’deki bu büyük çıkışı yurt dışında da dikkat çekti. Mucize Doktor dizisinin Yunanistan’da yayına başladığını söyleyen Reha Özcan,yakında Kazakistan’da da yayında olacaklarının müjdesini verdi.

Rol arkadaşı Özge Özder ile youtube programında buluşan Reha Özcan, yurt dışı satışlarının ardından yabancı hayranlardan çokça mesajlar aldığını da anlattı.

Özcan, “Çok seviyorum seti. Çok iyi ekip, çok iyi bir projenin içindeyiz. Bütün dünyada karşılığı var. Geçen hafta Yunanistan’da başladı. Yunanca mesajlar almaya başladık” diye konuştu.

Mucize Doktor dizisi Yunanistan'da büyük olay oldu! 7

Arapça, Urduca, İspanyolca ve İtalyanca bilmediğini belirten Reha Özcan, genelde soruların bu dillerden geldiğini anlattı. Dizinin yakında Kazakistan’da başlayacağının müjdesini de veren Reha Özcan, dizinin Yunanistan’da olay olduğunu, çok beğenildiğini anlattı.

“O benim için çok önemli. Yunanistan’ı çok seviyorum. Azerbaycan’da zaten çok seviliyordu dizi. bütün ülkelerde çok beğeniliyor. Çok ilginç. Orijinalinden daha çok seviyoruz, daha çok seyrediyoruz diye yorumlar da var. Çok daha samimi buluyoruz” diye” şeklinde konuştu.

Taner Ölmez’in çok iyi bir oyuncu olduğunu dile getiren Reha Özcan ve Özge Özder, rol alan herkesin üzerine koyarak oynadığının altını çizdi. Reha Özcan, çok mutlu olduğunu vurguladı.

Videodan iki ünlü oyuncunun sohbetini izleyebilirsiniz: