Ana sayfa Dizi Haberleri Reha Özcan’a göre Mucize Doktor dizisi sezon finali yaptı!

Reha Özcan’a göre Mucize Doktor dizisi sezon finali yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncuları Reha Özcan ile Özge Özder, youtube üzerinden sohbet yaptı.Evlerinden yayına katılan iki ünlü isim, hayranlardan gelen soruları yanıtladı.

Mucize Doktor dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı soruldu. Özge Özder, kendi tahmininin bu sezonun bittiği şeklinde olduğunu söyledi. Oyuncu, “Biz bu sezonu es geçip, artık ikinci sezona normal yaz tatilinden sonra başlayacağız diye tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

Reha Özcan da benzer görüşte olduğunu ifade etti. 28. bölümün sezon finali olarak kalacağını değerlendiren Reha Özcan, “Bu saatten sonra çok zor tekrar ekibin toplanması, stüdyolar. Bundan sonra hastanede çalışmamız da zayıftır. Stüdyoya girmek zorundayız. Stüdyo o kadar kolay bir iş değil” diye konuştu.

Hazırda birçok senaryo olacağının altını çizen Reha Özcan,”Temmuz sonu Ağustos başı gibi gireriz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Her iki oyuncu da seti çok özlediklerini söyledi. Çok iyi bir ekip ve çok iyi bir projenin içinde bulunduğunu anlatan Reha Özcan, her şeyden çok memnun olduğunu ifade etti.

Videodan iki ünlü oyuncunun sohbetini izleyebilirsiniz: