Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’a ömür biçildi! Dizi 2. sezonda bomba gibi geliyor!

Mucize Doktor’a ömür biçildi! Dizi 2. sezonda bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin iki başrol oyuncusu youtube sohbetinde buluştu. Özge Özder’in youtube kanalına konuk olan Reha Özcan, dizide yer almaktan mutlu olduğunu açıkladı. Özcan, setten ve oyuncu arkadaşlarından çok memnun olduğunu belirtti.

Reha Özcan, canlandırdığı Adil karakterinin Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım’ı hastaneden kovma sahnesine dikkat çekti. 4 sayfalık bu sahneyi sadece 40 dakikada çektiklerini belirten Reha Özcan, Özge Özder’in çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.

Partnerine övgüde bulunan Reha Özcan, şöyle konuştu: “Seninle alışveriş yapmak o kadar keyifli ve kolay ki, sadece kendin oynamıyorsun, karşındaki oyuncunun ihtiyaçlarını da belirleyip öyle geliyorsun. O kadar güzel aktı ki, yönetmen de hiçbir şey söylemedi.”

Detaylı çekilmesine rağmen sahnenin kısa sürede çekilmesinin önemine işaret eden Reha Özcan, “Bir, projeyi çok sevdiğim için. İki, böyle oyuncularla çalıştığım için mutluyum. Bazen senaryoyu okuyorum, ‘çok zor ne yapacağız’ diyorum. Sete geliyorum, 10 dakikada bitmiş. Çünkü herkes çok severek çalışıyor, çok araştırarak oynuyor” diye konuştu.

Mucize Doktor dizisinin herkes için büyük bir şans olduğunun altını çizen Reha Özcan, bu şansın kısa sürede bitmesini istemiyor. Dizinin en az 3-4 sezon sürmesi dileğinde bulunan Reha Özcan, şu ifadeleri kullandı: “Bu da çok büyük bir şans. Bu şansı çabuk bitirmek istemiyorum. 3-4 sene bu şans ile yaşamak istiyorum.”

Özge Özder, kendisinin de aynı duyguları paylaştığını vurguladı. Özder, fevri bir kararla dizi ekibinin hızla toplanmasının mümkün olmadığını düşünüyor. Bu durumu hayal edemediğini anlatan oyuncu, hastanede çekimlerin yapılması nedeniyle de zorluklar olduğunun altını çizdi.

Mucize Doktor’un koronavirüs salgınının sürdüğü şu ortamda hastanede yeniden bir araya gelip çekim yapmasını her iki oyuncu da mantıklı bulmuyor. İlk sezonu kapattıklarını düşündüğünü ifade eden Özge Özder, “Dünyaya satılan ve kendi kıymetini belirlemiş bir işin oyuncuları olduğu için, benim tahminim artık 2. sezona, ağustostan sonra başlayacağımız yönünde. Bu kimseyi üzmesin. Böyle olması gerekiyor ve çok daha iyi başlayacağız” açıklamasında bulundu.

Videodan iki ünlü oyuncunun sohbetini izleyebilirsiniz: