Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde aşk değil, savaş konuşulacak!

Mucize Doktor dizisinde aşk değil, savaş konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, 5 MarT Perşembe akşamı izleyicilerle FoxTV ekranında buluşacak. Taner Ölmez’in başrolündeki dizide artık yeni bir oyuncu daha var. Merve Dizdar, Damla karakteri ile ekranda boy gösterecek. Ancak Damla’nın gelişi büyük bir savaşı da başlatacak.

Dizide Hazal Türesan ile Özge Özder’in canlandırdıkları Beliz ile Kıvılcım arasında büyük bir savaşın çıktığına tanık olacaksınız. İki ünlü oyuncunun sette en iyi anlaşan ikili olduğunu hemen belirtelim. Ancak dizide Beliz ve Kıvılcım’ın arasına kara kediler girecek.

Nazlı ise yeni gelecek olan hırslı Damla ile savaş yaşayacak. Dizide Nazlı ve Ali Vefa aşkı ise bir başka boyutta ve bu da dikkat çekecek.Ancak yapımda aşkın değil de savaşların öne çıkacağı da belli oldu.

İşte Mucize Doktor dizisinin 25.bölüm detayı: Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır.

Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir.

Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur.