Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’e keşke bunu yaptırmasaydınız!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’e keşke bunu yaptırmasaydınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciler Hande Erçel’in elinde mikrofon şarkı söylediğini izleyecekti ama, beklentiler farklı gerçekleşecek.. Dizinin 28 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 16. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Hande Erçel, elinde mikrofon ile şarkı söylüyor ancak ses onun sesi değil. Dublaj ile oturtulmuş… İzleyiciler de işte bu duruma kızdı. Hande Erçel’in sesinden şarkı dinlemek isteyen dizi hayranları için bu farklı bir deneyim olacaktı. Ancak dizide dublaj yapılması tercih edildi.

Bir dizi hayranı, “Şarkıda ses ve onun söylüyormuş gibi yapması çok kötü. Kendi söyleseydi çok daha iyi olurdu” diye yorum bıraktı. Birçok kişi de bu düşünceye destek verdi. Hande Erçel’e bu dublaj sesinin hiç de iyi olmadığı yazıldı…

Sen Çal Kapımı hayranları bu sahneyi pek de gerçekçi bulamadıklarını da belirtti. Dizinin hayranları ise Eda ve Serkan arasındaki hesaplaşmanın nasıl sonuçlanacağını da merak ediyor.

Eda, Serkan’ın neden kendisinden uzaklaşmaya çalıştığını anlamaya çalışıyor. Sır ortaya çıkacak mı? İzleyiciler Serkan’ın her şeyi olduğu gibi Eda’ya anlatmasını ve ikilinin aşklarını yaşadığı bölümlerin gelmesini arzu ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

İşte 28 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak Sen Çal Kapımı 16. bölümden ilk görüntüler: