Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde bu sahne olursa dizi kan kaybeder!

Mucize Doktor dizisinde bu sahne olursa dizi kan kaybeder!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi sezonun en başarılı yapımı konumunda. Elde ettiği reytinglerle bırakın birincilikler almasını, reyting rekorlarını da kırmayı sürdürüyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Özge Özder, Murat Aygen, Hazal Türesan ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 23. bölümünü 20 Şubat Perşembe akşamı izleyeceğiz.

Dizide son dönemde Ali Vefa’nın Nazlı’ya olan aşkı üzerinden izleyici hem heyecanlandırıyor hem de yapıma olan bağlılık artırılıyor. Yeni bölümde de Nazlı ve Ali sahneleri büyük dikkatle izlenecek.

Mucize Doktor hayranları bu iki karakterin aşk yaşaması konusunu neredeyse kesin olarak görüyor ve sadece bunu biraz uzatabileceklerini düşünüyor. Ancak tüm izleyicilerin Ali Vefa – Nazlı aşkına çoktan onay verdi ve bu noktaya da kilitlendi.

Olaylar da Nazlı ağırdan alsa da bu iki karakterin aşkına doğru gidiyor. Ancak bazı izleyicilerin kafalarında da soru işaretleri var. Ferman bu işin neresinde? Aslında Nazlı’nın duygularında neresinde desek daha doğru olur.

Mucize Doktor dizisi takipçileri artık Ferman ve Nazlı diye bir şey olamayacağını ve böyle bir durumun büyük şok yaratacağını hatta bu nedenle diziyi bile bırakabileceklerine yönelik mesajlarıyla senaristleri uyarıyor.

“Ali Vefa, Nazlı kavuşmasını daha ne kadar bekleyeceğiz” diye sosyal medyada yorumda bulunan izleyiciler, “Ferman ve Nazlı arasında yakınlaşma olur ise dizi çok kan kaybeder” diyerek de tepkilerini önden gösteriyor. Peki bu tepkinin sebebi ne? Bazı izleyiciler dizinin orijinalinde Ferman ve Nazlı’yı temsil eden karakterlerin dans ettiklerine yönelik bilgiler paylaştılar.

İşte Mucize Doktor 23.bölümden 2.fragman: