Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde iki oyuncu için büyük şanssızlık!

Mucize Doktor dizisinde iki oyuncu için büyük şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin en şanssız 2 ismi! Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisi, 2019-2020 sezonunun en başarılı dizisi olmayı başardı. Reyting rekorları kıran bir performans sergileyen dizinin senaryosu, oyuncu kadrosu ve set ortamı bu başarının altındaki sebepler idi. Dizinin Good Doctor’dan alıntılanan hikayesinin ülkemize göre özgün şekilde sunulması çok önemliydi.

Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez’in müthiş performansı başarıda belirleyici etken oldu. Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan ve Özge Özder’den oluşan başrol oyuncularına diğer isimler de başarılı performansları ile eşlik etti.

Dizinin setinde ise müthiş bir arkadaşlık ortamı oluştu. Tüm oyuncular birbirleri ile iyi anlaştı. Dizinin adı gibi mucize bir set arkadaşlıkları oluştu…

Ancak Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder, en şanssız isim idi. Sosyal medyada ve zaman zaman sokakta vatandaşlar Kıvılcım karakterini yerin dibine batırdı.

Özge Özder’in oyunculuk başarısıydı aslında bu… Ayrıca diziye sonradan Damla karakteri ile katılan Merve Dizdar da adeta sosyal medya linçine maruz kaldı. İki ünlü isim de bu duruma gülüyor… Aslında yedikleri bu linç, ne kadar başarılı rol yaptıklarını da anlatıyor.

blank

Merve Dizdar, “Ama yediğim linç, ‘benden herhalde nefret ediyorlar’, dedim diziden sonra” diyerek biraz da izleyiciye sitem etti. Panik yaptığını belirten Merve Dizdar, “İzleyici herhalde içine girip izliyor, o yüzden” dedi.

Dizide Kıvılcım karakteri nedeniyle çok eleştirilen Özge Özder ise, “Bir tek ben yiyordum o linci, sana döndü şimdi. En azından paylaşıyoruz kötülüğü” diye konuştu.

Merve Dizdar ve Özge Özder, Mucize Doktor dizisinin 2 günah keçisi olarak dikkat çekiyor. Ayrı zamanda da en şanssız isimler oldular.