Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde meseleyi inşallah sakız gibi uzatmazlar!

Mucize Doktor dizisinde meseleyi inşallah sakız gibi uzatmazlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa ve Nazlı meselesi sıkmaya başladı! Mucize Doktor dizisi, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımlarının başında geliyor. Taner Ölmez’in müthiş performansı, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın da katkılarıyla dizi müthiş reytingler elde etmeye devam ediyor.

20 Şubat Perşembe akşamı dizinin 23.yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Bu bölüme de Ali Vefa ve Nazlı arasında ‘aşk yaşasak mı yaşamasak mı’ ikileminin devam edeceğini fragmanlarda görebiliyoruz.

Mucize Doktor dizisinde meseleyi inşallah sakız gibi uzatmazlar! 8

Ali Vefa gibi dünyaya farklı bakan bir karakterin, birçok kişi için çok ağır geçen aşk – meşk işlerinde duygusal savrulmalarının daha büyük olması beklenirdi. Ali Vefa ile Nazlı ilişkisinin artık bir sonuca doğru gitmesi dizi için iyi olacak. Çünkü izleyiciler artık bu meselenin sakız gibi uzatılmasından pek de memnun değil.

23. yeni bölümde de Nazlı ve Ali Vefa’nın duygusal konularda sınav vereceğini göreceksiniz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Beliz’in Ferman’a sürpriz bir doğum günü hazırladığı haberi bütün hastaneyi tatlı bir kaosa boğar.

Bir ilişkiyi nasıl yürüteceklerini bir türlü çözemeyen Nazlı ve Ali, kemoterapide tanışmış, birbirlerine deli gibi aşık iki liseli gencin bakımını üstlenir ve onların aşkında kendilerine dair bir şeyler bulurlar.

Diğer tarafta ameliyatında anestezi kullanılmasına izin vermeyen bir hasta Tanju ve Demir’e akla karayı seçtirir. Ve Kıvılcım’ın planı sonunda ilk meyvelerini verir.

Mucize Doktor dizisinde meseleyi inşallah sakız gibi uzatmazlar! 9