Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver ile Uraz Kaygılaroğlu için ortaya atılan iddia size de garip geldi mi?

Aslı Enver ile Uraz Kaygılaroğlu için ortaya atılan iddia size de garip geldi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Posta gazetesinde bugün Hakan Kırarslan imzasıile yayımlanan haberde Aslı Enver ile Uraz Kaygılaroğlu’nun kısa bir süre önce görüşmeye başladıkları, ancak 2 akşam yemek yedikten sonra bu flörtün sona erdiği iddiası ortaya atıldı.

Sefirin Kızı dizisinde Gediz İşıklı karakterine hayat Uraz Kaygılaroğlu, yaz aylarında eşi Melis İşiten’dan ayrılmıştı. Babil dizisinde Ayşe olarak izlediğimiz Aslı Enver ise 4 ay kadar önce Murat Boz ile ayrılmış ve bir daha da görüşmediklerini söylemişti.

Sosyal medyada da yayılan bu flört iddiasında garip gelen bir nokta var. Sanki bir proje için buluşup görüşmüşler de anlaşamamışlar gibi bir izlenim ediniyor okuyanlar…

Yani doğal bir yolla, arkadaş ortamında tanışıp da sonrasında birbirlerinden elektrik alıp hadi buluşalım deyip bir araya gelmiş değiller gibi… Sanki birileri hadi sizden iyi çift olur deyip iki ünlüyü bir araya getirmiş ve iki kez akşam yemeği yeyip sessiz sedasız bu işin olmayacağını anlamışlar gibi bir izlenim ortaya çıkıyor.

Tabii iddia doğru olabilir ama bilgiler o kadar yetersiz ki, insanın inanması için daha fazla detay ve gerçekliğe ihtiyaç duyuyor.