Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde reyting için yeni bir yol bulundu!

Mucize Doktor dizisinde reyting için yeni bir yol bulundu!

tarafından ker_def

Son haftalarda hikayesindeki değişimlerle gaza basan Mucize Doktor dizisi, geçen hafta reytinglerini iyi bir çıkış ile yükseltmişti. Yeni bölümde de aynı sonuçlar gelecek mi, yükseliş sürecek mi? İşte bu soruların yanıtları önemli. Zira dizi bir ara 7’li reytinglere sıkışıp kalmıştı. Hikayede yapılmaya başlanan değişimler ile zinciri kıran ve Bir Zamanlar Çukurova ile rekabet etmek için adım atan Fox TV dizisinde 42. bölüm de heyecanlı geçecek.

Ali ve Ferman arasında başlayan rekabetin nereye varacağını kimse bilmiyor ama Tanju’nun planları yolunda gidiyor. Bir de bu rekabete Ferda ve Ferman yarışı da eklenecek. Dizinin gönül işlerinde de yine 42. bölümde dikkat çeken bir sahne var.  Ezgi Asaroğlu’nun Ezo karakteri ile katıldığı Mucize Doktor dizisinin 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 42. bölümünde Nazlı’nın Ali Vefa ile Ezo’yu yan yana görmesi de bazı sonuçlar doğuracaktır. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinde reyting için işler fena kızıştı! 1

Hastaneyi düze çıkarabilmek için daha cüretkâr ameliyatlar yapmaları gerektiğine hükmeden Tanju, Ferman’ı Ali’ye karşı doldurmaya devam eder. Ferda’nın konferanstan dönüşü Tanju’nun ekmeğine yağ sürer ve Ferman’la Ferda daha önceki iddianın rövanşına tutuşurlar.

Birbirinden zorlu, hatta daha ameliyatı bile keşfedilmemiş vakalar süratle tırmanırken Nazlı, Ali’nin biriyle görüştüğü dedikodularına kulak asmamaya, Ali de yataktan bile çıkamayan Ezo’yu ayağa kaldırmaya çalışır. Sonunda acı gerçekler gün yüzüne çıkacak ve Berhayat Hastanesi’nde kozlar bir kez daha paylaşılacaktır.

İşte Mucize Doktor 42. bölümden 1. fragman: