Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinde senaristler ipin ucunu kaçırdı, Ali Vefa ajitasyonu ters tepecek!

Mucize Doktor dizisinde senaristler ipin ucunu kaçırdı, Ali Vefa ajitasyonu ters tepecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde eski güzel günlere dönüş sinyali geldi!
Fox Tv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde şimdiye kadar 47 bölüm izleyicilerle buluştu. İkinci sezonu reytinglerde düşük performanslar sergilemesi nedeniyle ilk sezondaki rekorları unutturan Mucize Doktor, Zerrin Tekindor’un hikayeye Vuslat karakteri ile katılması ile birlikte yeniden hareketlendi.

Dizinin en kötü ve gıcık karakteri olmayı daha 2 bölümde başaran Tekindor’un güçlü oyunculuk performansı da izleyicilerin Vuslat’tan nefret etmesini sağlıyor. Ali Vefa’ya yerleri sildirecek kadar nefret dolu olan Vuslat karakterine sosyal medyadan da tepki geliyor. Dizi hayranları, Ali Vefa’nın yere dökülen kahveyi Vuslat’ın hışmı yüzünden temizlemek durumunda kaldığı o anlardan çok rahatsız oldu. Böyle bir sahneyi yazmak ve sırf dizinin daha çok reyting elde edebilmesi için Ali Vefa karakterinin özel durumunu ajitasyona çevirmek, senaristlere tepki getirdi.

Mucize Doktor dizisinde senaristler ipin ucunu kaçırdı, Ali Vefa ajitasyonu ters tepecek! 8

“Kahve sahnesi ne iğrenç bir sahne. Lütfen yayınlamayın. Bu dizinin amacı otizimli kardeşlerimize destek olmak, yeden kahve sildirmek değil” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, yapım ekibine sosyal medyadan seslendi.

Bir başka dizi hayranı da otizimli birisinin ezdirilmesi sonucu taşıyan bu kahve silme sahnesinden duyduğu rahatsızlığı, “Dizinin amacı otizimli birisini ezdirmek mi, yoksa onun farkındalıklarını vermek mi?” diye sordu.

Mucize Doktor dizisinde senaristler ipin ucunu kaçırdı, Ali Vefa ajitasyonu ters tepecek! 9

Ali Vefa’nın gördüğü bu muameleden birçok dizi hayranı da çok rahatsız oldu. Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım karakterini aradıklarını belirten Mucize Doktor hayranları, “Kıvılcım lütfen geri gel, kurtar bizi bundan” diyerek Vuslat’a gönderme yaptı.

Dizinin 48. bölüm 2. fragmanına yansıyan en güzel anlar ise Nazlı’nın Ali Vefa’yı unutmadığı, hala ona kalbinde yer olduğu gösteren sözleri oldu. Ali Vefa ile ayrıldıktan sonra kalbinin paramparça olduğunu belirten Nazlı’nın bu itirafından sonra iki aşığın yeniden bir araya gelerek, eski günlere dönme ihtimali belirdi.

Mucize Doktor hayranları da bu ihtimale tutunuyor. İşte 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 48. bölüm 2. fragmanı: