Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor dizisinden sıkı bir dostluk çıktı!

Mucize Doktor dizisinden sıkı bir dostluk çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Türesan ile Özge Özder,Mucize Doktor setinde buluştuktan sonra normal hayatlarında da çok iyi dost, sık görüşen ikili oldular. Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisine Beliz ve Kıvılcım hem elti hem de birbirinin düşmanı.

Ama iki ünlü oyuncu sette hem birbirleri ile en iyi anlaşan hem de set dışında da görüşen isimlerden… Özge Özder’in hayranlarının yoğun isteği üzerine youtube kanalında konuk ettiği Hazal Türesan,takipçilerden büykü ilgi gördü.

Özge Özder, “Ne mutlu ki sette en çok vakit geçirdiğim, en çok vıdı vıdı yaptığım eltim… Tabii ki dostluğumun da en çok pekiştiği, gerçek hayatta da en çok görüştüğüm dizideki oyuncu” dedi. Hazal Türesan da “Ağlayacağım şimdi” diye konuştu.

İzmirli olan ve Ankara’da uluslararası ilişkiler okuyan Türesan, tiyatroyu ilk başlarda hobi olarak yaptığını ifade etti. Kendisini ‘görev adamı’ olarak tanımlayan oyuncu, ailesini dinleyerek uluslararası ilişkiler okuduğunu, ancak 3. sınıfa geldiğinde nefret ettiğini ve ailesini de dinlememeye başladığını, sonra yeniden sınava girerek konservatuvara devam ettiğini anlattı.

Özge Özder ise çok pahalı bir dershanede üniversite sınavına hazırlandığı bir sırada oyunculuk yapmak istediğine karar vererek, konservatuvarın yolunu tuttuğunu belirtti.

Hem Türesan hem de Özder “Yine dünyaya gelsem, yine oyunculuk yapardım” diye de net bir şekilde mesleklerini çok sevdiklerini belirttiler: