Ana sayfa Güncel Haberler Şehitler konusu Bergüzar Korel’in çok zoruna gidiyor, ya sizin!

Şehitler konusu Bergüzar Korel’in çok zoruna gidiyor, ya sizin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in 2009 yılında dünyaya getirdiği Ali’ye kardeş geliyor. Oyuncu hamileliğinin son döneminde ve yakında doğum haberini vermesi bekleniyor… Ancak Korel, İdlib ve Libya’dan ayrıca ülkemizin çeşitli yerlerinden üst üste gelen şehit haberlerinin acısını da yüreğinde taşıyor…Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile “Zoruma gidiyor çok zoruma gidiyor” diyerek Star TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Nazlı Çelik’in sözlerinin videosunu yayınlayan Bergüzar Korel, herkesi düşünmeye sevk etti.

“Artık şehit haberlerine dayanamıyorum, kanal değiştiriyorum” diyen o kadar çok kişi var ki… Bu doğru… Hatta şehitler olduğu zaman internette haber okumayan, televizyonda haber bülteni seyretmeyen, sosyal platformlara bir süre bakmayanlar dahi var.

Bunun sebebi de artık görmeye dayanamamaları. Ancak Bergüzar Korel’in zoruna giden de aslında tam da bu. Nazlı Çelik, sözlerinde şehit haberlerinin ateşin düştüğü yeri yaktığını, diğer insanların bunları görmek istememe refleksinin ise farklı sonuçlar doğurduğunu belirtiyor.

Çelik, şehit haberlerinin bültenlerde daha az yer bulması, insanların acılarının unutulması gibi durumlara yol açan ‘bakmak istememe’ refleksini eleştiriyor ve acının bu davranış ile yok olmadığını hatırlatıyor.

İşte Bergüzar Korel’in de zoruna giden konu… Nazlı Çelik’in videosunu izleyip de zorunu gitmeyen var mı?

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zoruma gidiyor çok zoruma gidiyor..

Berguzar Korel (@berguzarkorel)’in paylaştığı bir gönderi ()