Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine büyük karar anı, ya bitecek ya devam edecek!

Mucize Doktor dizisine büyük karar anı, ya bitecek ya devam edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 2. sezonu devam ediyor. ilk sezona göre reytinglerin düşük gelmesi önemli bir gerileme olarak ortaya çıkmıştı. Dizide yeni karakterlerin yer almasına ve hikayenin de daha heyecanlı bir hale getirilme çalışmalarına rağmen, bir türlü istikrarlı çıkış yaşanmadı. Bu durum da rahatsızlık veriyor.

Ezgi Asaroğlu’nun Ezo karakteri ile yapıma katılmasının ardından şimdi de annesi Vuslat olarak Zerrin Tekindor izleyicilerin karşısına geçti. Ancak bu yeni karakterin Ali Vefa’nın ayaklarına bağ olacağı da iyice netleşti. Vuslat, Beliz’i ikna ederek hastanenin yeni patronu oluyor. Beliz, hisseleri paylaşmasa hastane belki de çok zor bir duruma düşecekti. Fırsattan istifade eden Vuslat, tüm oyunu değiştirecek.

Reha Özcan’ın canlandıracağı Adil karakterinin yeniden başhekim olmasını isteyen Vuslat, Tanju’yu ise Ferman’ın altında görev yapmaya zorluyor. Ancak biliyoruz ki, Şubat ayının ilk haftasında Adil karakteri diziye veda edecek. Yani hikayede ayrılıklar sürüyor.

Vuslat, en çok da Ali Vefa’ya ayak bağı olacak ve bu durum da hikayenin daha da ilginç bir hale gelmesini sağlayacak. Vuslat, kızı Ezo’dan vazgeçmez ise Ali Vefa’yı kovmakla tehdit ediyor.

Mucize Doktor 47. bölümden 2. fragman yayınlandı. Ali Vefa için karar anı geldi. Ya Ezo’dan vazgeçecek ve işini sağlama alacak. Ya da Ezo ile arkadaşlığını sürdürecek ve işinden olacak.

Bakalım Ali Vefa nasıl bir yolu tercih edecek? İşte Mucize Doktor dizisi 47. bölüm 2. fragmanı ve bölüm özeti:

Yarı maaşla çalışmaya razı olan asistanların önünde şimdi son derece zorlu, 36 saatlik bir nöbet vardır. Sinirler gerilmeye başlayınca Ferman ve Ali kavga ederler. Diğer taraftan annesiyle anlaşan Ezo, Ali’ye veda etmeye mecbur kalır. Zorlu nöbetin sonuna geldiğimizde, bir asistan siciline yeni cezalar ekleyecek, bir diğeri başasistan olacak, Beliz’se sürpriz bir teklif alacaktır.