Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde öyle büyük hata yapılıyor ki, farkına vardıklarında iş işten geçmiş olacak!

Yasak Elma dizisinde öyle büyük hata yapılıyor ki, farkına vardıklarında iş işten geçmiş olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın mutsuzluğu, izleyiciyi diziden soğutuyor! Yasak Elma dizisi 4.sezonuyla ekrandaki yerini almaya devam ediyor. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri de en çok öne çıkan isim. Dizinin en şanssız ve mutsuz isim de yine Yıldız. Eda Ece, kariyerinin en özel ve yükseliş sağladığı yapım olduğu için diziyi çok önemsiyor ve rolünü de başarıyla canlandırıyor. Ancak izleyiciler açısında Yıldız ile ilgili bazı sorunlar var.

Senaristlere çatan dizi hayranları, Yıldız’ın sürekli olarak mutsuz olmasından, yanlış erkekleri seçmesinden ve basit bir kadın gibi gösterilmesinden rahatsız olduklarını belirten yorumlar yapıyor. Sosyal medyada birçok izleyici artık Yasak Elma hakkında eleştiriler mesajlar paylaşmakta. Dizinin bir ara çok yükselen reytinglerinin düşme eğiliminde olması da izleyici tatminsizliğinin bir sonucu olarak dikkatleri çekiyor.

Yasak Elma’nın 95.bölümünde Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay arasında yaşananlar da izleyicileri bir hayli kızdırdı. Çağatay’ın ihaneti olarak ortaya çıkan bu görüntüler, Yıldız’ın yine yanlış seçimlerin sonucu mutsuz olacağını anlatıyor.

Çağatay ve Yıldız evliliği iyice çatırdadı ve bu ihanet de ortaya çıkınca ipler kopabilir. Tabii ki Yıldız karakterinin mutlu olmasını bekleyen dizi takipçileri de yaşananlara isyan ediyor.

Yasak Elma dizisinde kadınların basitleştirilerek gösterildiğini belirten bir izleyici, itirazda bulundu. Birçok dizi takipçisi de benzer eleştiriler yöneltti.

“Yıldız’ın sürekli üzülmesinden bıktım” diyen birçok dizi hayranı, sosyal medya platformlarında yorumlar paylaşıyor.

Bir başka dizi hayranı ise, şöyle yazdı: “Yıldız’ı da aldatan aldatana. Adamlar ne kadın düşkünü çıktılar. Yıldız’ı biraz güçlü bir kadın olarak görsek, işinde gücünde olsa bir müddet. Her seferinde rezil ediyorlar. Herkes kızın başına bela oluyor. Kimse çıkarsız sevmedi Yıldız’ı. Bi Kerim vardı, onu da şutladılar.”

Dizide entrika olmasından memnun olan bir izleyici kitlesi olduğu doğru. Ancak bu kadar fazla entrikanın da artık sıkmaya başladığı da yorumlara yansıyor. “Entrika olsun diye uğraşırken olaylar saçma sapan ilerliyor. Her şey sarpa sardı, kimin eli kimin cebinde belli değil” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.