Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez’den önemli itiraf!

Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez’den önemli itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, kameralar önünde muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Dizi setinde her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, pandemi konusuna da değindi.

Taner Ölmez, “Her şey yolunda. Maske, mesafe, temizlik. Üçüne dikkat ediyoruz, devam ediyoruz. Testimiz yapılıyor, hayat devam ediyor. Dikkat ettiğimiz sürece devam edeceğiz” diye konuştu. Dizinin tamamen kendisinin üzerine kurulu olduğunu hatırlatan oyuncu, böyle bir durumda başka bir proje yapma şansının da olmadığını belirtti.

Taner Ölmez, şu sözleriyle dikkat çekti: “Benim başka bir şey yapmak gibi bir şansım yok. Mucize Doktor’da oynarken başka bir şeyde çalışamazsın. Çünkü hikaye senin üzerine kurulu. Benim olmadığım sahne yok. O yüzden benim başka bir şey yapma şansım yok.”

Ali Vefa gibi bir karakteri canlandırırken kırmaması gereken aileler olduğunu, normalin çok üzerinde bir rol olduğunu anlatan Taner Ölmez, bu karakter kendisine geldiğinde korktuğunu itiraf etti.  Oyuncu neden böyle bir karakterin çok riskli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Yalan söylememen gerekiyor. Sadece o çocukları, insanları değil onların komşularını falan da etkiliyor. Gerçek ne ise onu yapmak gerekiyor. Ben çok korktum açıkçası böyle bir şey oynarken. Kırmamam, yalan söylemem gerekiyordu. Fazladan bir şey yapmamam gerekiyordu. Çok hassas davrandım. Onun da karşılığını aldım açıkçası, ailelerden. Bu süreçte bir sürü insan ile tanıştım. Otizimli bireylerle ve aileleri ile göz göze geldim. Onlara baktıkça neyi yanlış neyi doğru yaptığımı biliyorum”