Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin en büyük artısı Onur Tuna’nın varlığı!

Mucize Doktor dizisinin en büyük artısı Onur Tuna’nın varlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yasak Elma dizisinde Alihan karakteri ile hayran kitlesini bir hayli artıran Onur Tuna, hem kişiliği hem enerjisi hem de sosyal medyadaki çok etkili takipçileri ile dizi dünyasının önemli figürlerinden birisi…

Mucize Doktor dizisinde çok önemli oyuncular var. Taner Ölmez dizisinin başrolünde. Bizim Hikaye’de Fikri olarak çok iyi performans sergileyen Reha Özcan, önemli bir isim… Murat Aygen keza yine önemli oyuncular arasında yer alıyor.

Ancak dizinin kadrosunda Onur Tuna faktörü her şeyi değiştiriyor. Çünkü Tuna hem hayranları ile yakın iletişim kuran hem de gençlerin kendisine yakın bulduğu oyuncular arasında.

Onur Tuna ile ilgili her içerik sosyal medyada çok dikkat çekmekte. İnternet ortamında Onur Tuna hakkında çok fazla sayıda içerik de bulabilirsiniz.

Bir başka detay ise enerjisi… Örneğin aşağıdaki tanıtım videosunda Onur Tuna’nın enerjisi ve sempatikliği hemen kendini belli ediyor.

Tuna’nın hayranları sosyal medyada yaptıkları etkileşimi yüksek paylaşımlarla ünlü oyuncu için büyük bir gücü temsil ediyor.

Yasak Elma dizisinde Alihan-Zeynep aşkının sosyal medyayı nasıl etkisi altına aldığını, dizi için nasıl büyük bir itici güç olduğunu hatırlatmak doğru olacaktır.

Mucize Doktor dizisinde Tuna dışında popülerlik noktasında bu dereceye gelen başka bir oyuncu yok.

Bugün dijitalleşen dünyamızda gençleri özellikle ekran başına çekmenin en önemli yollarından birisi de onlara yakın gelen isimleri projelerde ön planda tutmak.

Onur Tuna da aslında Mucize Doktor dizisinin bu noktada gençlere açılan en önemli kapısı…

Şimdiden diziyi Onur Tuna için izleyeceğini söyleyen çok fazla kişiyi sosyal medyadaki yorumlarından görebilirsiniz.

Ayrıca, Onur Tuna’nın instagram hesabındaki yorumlara ve etkileşime bakabilirsiniz.

Tuna, şu anda genç izleyici kitlesini yakalama noktasında en önemli isimlerden birisi olduğunu her haliyle sergiliyor.

Mucize Doktor dizisinin de en önemli şanslarından birisi aslında bu…

Mucize Doktor Hakkında:

MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaparken, senaryoyu da Pınar Bulut ile Onur Koralp yazıyor.

Dizide Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler rol almakta.