Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin en eğlenceli 3’lüsü!

Mucize Doktor dizisinin en eğlenceli 3’lüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde toplam 28 bölüm yayınlandı ve 1. sezon da tamamlandı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin setinde 2 aydır çalışma yapılmıyor. Dizi bilindiği üzere bir hastanede çekiliyor. Salgın sonrasında yeniden hastanede çekimler devam eder mi, yoksa ekip stüdyoda mı çalışır bilinmiyor.

Ancak dizinin Temmuz – Ağustos döneminde 2. sezon için çekimlere başlaması bekleniyor. Mucize Doktor dizisinin setinde de müthiş bir arkadaşlık ortamı var. Oyuncular kısa sürede bir aile gibi oldu. Bu da dizinin başarısına çok olumlu katkı yapıyor.

Sinem Ünsal, dizide birlikte rol aldığı Hayal Köseoğlu ile çok iyi anlaştıklarını söyledi. İki ünlü oyuncu, sosyal medyada setten yaptıkları paylaşımlarla da dikkat çekmişti.

Mucize Doktor dizisinin en eğlenceli 3'lüsü! 8

Youtube sohbetine katılan Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinden biriyle karantina sürecini geçirmek zorunda kalsa kiminle geçirmek isteyeceği sorusuna yanıt verdi.

Sinem Ünsal, “Galiba Açi, çok eğlenceli. Açi ile ya da Güneş’le” yanıtını verdi.

Açi, Mucize Doktor dizisinde Hayal Köseoğlu’nun oynadığı Açelya. Güneş ise dizide Korhan Herduran tarafından canlandırılıyor.

Mucize Doktor dizisinin en eğlenceli 3'lüsü! 9