Ana sayfa Dizi Haberleri 20 Dakika dizisiyle ilgili olay söz! İlker Aksum bombayı patlattı!

20 Dakika dizisiyle ilgili olay söz! İlker Aksum bombayı patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Dakika isimli dizi projesi 1 Ocak 2013 tarihinde izleyici ile buluştu ve toplam 25 bölüm sürdü. 27 Haziran 2013’te final yapan dizinin konusu izleyiciler için oldukça ağır gelmişti. Star TV’de yayınlanan dizinin kadrosunda Tuba Büyüküstün, İlker Aksum, Fırat Çelik, İpek Bilgin, Müjde Uzman, Tolga Sarıtaş gibi isimler rol almıştı.

Türkiye’de çok beğenilmese de yurt dışında farklı ülkelere satışı gerçekleştirildi.20 Dakika dizisinin yurt dışı serüveni, Türkiye’den daha başarılı geçti. Dizinin başrol oyuncusu İlker Aksum, katıldığı canlı yayında büyük bir itiraf yaptı. Oyuncu, 20 Dakika dizisinin bir Arap prensin siparişi olduğunu ilk kez açıkladı.

İlker Aksum şöyle konuştu: “20 Dakika dizisi, Arap bir prensin siparişiydi. 30 bölümlük bir işti. Bazen para için iş yapıyorsun, bazen üstüne para verdiğin projeler oluyor. Kör topal bu yaşa geldik.”

Dizi 30’dan fazla ülkeye satıldı. Toygar Işıklı tarafından dizi içen 25 tane müzik hazırlandı.

20 Dakika dizisiyle ilgili olay söz! İlker Aksum bombayı patlattı! 7

Dizi, Karvak ödüllerinde “Yılın Dizisi” ödülünü aldı. Tuba Büyüküstün ise “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” olarak ödüllendirildi.

Tuba Büyüküstün dizideki rolü ile 42. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ adayları arasında yer aldı.