Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu’nun danslarından dans beğen! Videolar sosyal medyada patladı!

Hayal Köseoğlu’nun danslarından dans beğen! Videolar sosyal medyada patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’un Açelya’sı dansıyla hayranlarını mest etti! Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, koronavirüs pandemisi döneminde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandıran oyuncu, yeni keşfettiği müzik eşliğinde dans etti.

Hayal Köseoğlu, bu şarkıyı keşfetiğinden bu yana durmadan dans ettiğini belirtti. Yayınladığı video ile büyük ilgi gören oyuncu, Dua Lipa’dan bir şarkı daha yapmasını istiyor.

Hayal Köseoğlu, mesajında şöyle yazdı: “Bu şarkıyı keşfettiğimden beri evin her yerinde dur-ma-dan dans ediyorum! Sokağa çıkma yasağında Dua Lipa bir şarkı daha patlatsa keşke! Hepimize mutluluk ve muhteşem enerjilerle dolu bir bayram diliyorum. Evde olsak bile bizim kadar eğlenmesini bilen bir millet tanımıyorum. Eğer sokağa çıkma yasağı süresince dans edip beni beni taglerseniz paylaşmak isterim ve çok mutlu olurum. Mutluluk paylaşınca güzel.”

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Takipçileri dans görüntülerini yayınlayarak birçok iltifat mesajı bıraktı.