Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin Kıvılcım’ı Özge Özder’i rakip dizilere laf attı!

Mucize Doktor dizisinin Kıvılcım’ı Özge Özder’i rakip dizilere laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarına damgasını vuran Mucize Doktor dizisi, reytingleriyle yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğunu gösterdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisine fark atarak birincilik koltuğuna oturan Mucize Doktor dizisinde, Taner Ölmez’in muhteşem performansı da adeta parmak ısırtıyor.

Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe gibi isimleri kadrosunda buluşturan Mucize Doktor, farklı bir yapım olması nedeniyle sosyal medyada da ciddi destek buldu.

Dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder, sosyal medyadan gelen bu olumlu dönüşlerin kendilerini de etkilediğine değindi.

Özge Özder, “Dizi çok güzel tepki aldı. İnsanlar artık biraz şiddet görmekten yorulduklarını, daha farklı sözü olan işleri istediklerini dile getirmişler sosyal medyada. Beni çok mutlu etti açıkçası. Bu dizi tam bir sosyal sorumluluk içeren proje oldu ve bu projede olmak beni çok mutlu etti. İçime sinen bir proje oldu” açıklamasında bulundu.