Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ve Sen Çal Kapımı dizilerine kardeş diziler geliyor!

Mucize Doktor ve Sen Çal Kapımı dizilerine kardeş diziler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor ve Sen Çal Kapımı isimli dizilerin yapımcılığını üstlenen Asena Bülbüloğlu, MF Yapım’ın yeni işleriyle ilgili açıklama yaptı. Instagram’da katıldığı sohbet toplantısında konuşan yapımcı, hazırlıkları yapılmış 2 dizi projesi olduğunu belirtti.

Asena Bülbüloğlu, her iki dizi projesinin de senaryo çalışmalarının yapılmakta olduğunu anlattı. Yapımcı, şu detayları verdi: “İkisinin de senaryoları çıktı. Bir tanesinin sezon hikayesi çıktı. Diğerinin sezon hikayesini hazırlayacağız. İkisini de çok seviyorum. İkisi de çok farklı ve değişik, güzel işler. Ama korkuyorum, bizi neler bekliyor? Bakalım, bu kadar çalışıyoruz. Tüm pandemi sürecini çalışarak, üreterek 2 tane iş çıkardık. Kolay çıkmıyor bu işler. Önümü görmeden de… Nasıl olsa Sen Çal Kapımı var, Mucize Doktor var. Acele etmemi gerektirecek bir ortam yok.”

Bu iki farklı dizi projesine yazık olmasını istemediğini ve ağırdan aldıklarını ifade eden Asena Bülbüloğlu, alıcıların da hali hazırda var olduğunu da belirtti.

Yapımcı, “Sanırım onlara da Ekim gibi, belki daha erken bakarız” diyerek yakında yeni dizilerle izleyici karşısına geleceklerinin müjdesini vermiş oldu.

Türk oyuncuların çok yetenekli olduğunu da anlatan Asena Bülbüloğlu, birçok dizi projesi yapıp birçok oyuncu ile çalışmayı arzu ettiğini sözlerine ekledi.