Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor yok, Özge Özder var!

Mucize Doktor yok, Özge Özder var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşan Mucize Doktor dizisi, yayınlarına 1 haftalık ara verdi. Yılbaşı ve Ocak ayında reklam gelirlerinin düşük olması nedeniyle bu hafta yayınlanmayan Mucize Doktor, 17. yeni bölümü ile 9 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

Yol arkadaşı, sevgilisi Sinan Güleryüz ile bir fotoğrafını paylaşan, youtube kanalına da video yüklediğinin haberini veren Özge Özder, takipçilerini çok mutlu etti.

Yeni yıl mesajı da veren Özder, “En şen kahkahaları birlikte attığımız bir yıl ve daha nice yıllarımız olsun birlikte. Tanrı hep aşktan, iyi kalpten, bizden yana duracak, koruyup kollayacak bizi yürekten inanıyorum. Aşkımızı ve hayat arkadaşlığımızı fışkıran bir enerjiyle sıçrattığımız şahane bir bölüm çektik henüz çok bebek YouTube kanalıma.. Ne mutlu bana..” diye yazdı.

Özge Özder, Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünün olmadığını da hatırlatarak hayranlarının videoya ilgi göstermesini istedi.

Oyuncu, “‘Yeni yılda zaten Mucize Doktor yok. İzleyecek her şeyi durdurdular sen bari yeni bölüm koy dediniz koyduk” ifadesiyle de dikkat çekti.

İşte Özge Özder ve Sinan Güleryüz’ün ev halini gösteren yeni video: