Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor zora düştü, yeni karar her şeyi alt üst edecek!

Mucize Doktor zora düştü, yeni karar her şeyi alt üst edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisi ikinci sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan yapıma yeni karakterler de katılarak, güç vermeye devam ediyor. Ezgi Asaroğlu’nun Ezo karakteri ile hikayede farklı bir dönem başlatmasından sonra şimdi de annesi Vuslat rolünde Zerrin Tekindor büyük adımlar atmak için geldi..

Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez’in muhteşem performansı devam ederken, Seda Bakan’ın ayrılmasından sonra ise dizide taşların daha çok yerine oturduğu görülüyor. Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı Mucize Doktor’un şimdiye kadar 46 bölümü başarıyla ekrandaki yerini aldı.

28 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 47. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Beliz, ya hastanenin yüzde 51’ini Vuslat’a satacak ya da yaşayacağı ekonomik krizin ardından tamamını ona kaptıracak. Artık bir karar vermesi lazım ve bu karar Berhayat Hastanesi’nde her şeye alt üst edecek. Ya maaşlar ödenmeyecek ve ekipmanları da kaybedecekler, ya da Vuslat’ın boyunduruğuna teslim olacaklar…

Mucize Doktor zora düştü, yeni karar her şeyi alt üst edecek! 7

Zerrin Tekindor hikayeyi kökünden değiştirebilecek bir karakter ile geldi.  Mucize Doktor dizisinde heyecanlı bir yeni dönem başlıyor.

Zerrin Tekindor tüm hikayeyi değiştiren birisi olarak izleyici karşısına çıkacak. Ezo ile Ali Vefa arasında yaşanacakların yanı sıra, Nazlı cephesinde de neler olacağı merakla bekleniyor.

İşte Mucize Doktor dizisinin 47. bölümünden ilk fragman: