Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Özlem Tunahan Poyraz kim? Ebru Cündübeyoğlu nasıl bir karaktere hayat verecek!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Özlem Tunahan Poyraz kim? Ebru Cündübeyoğlu nasıl bir karaktere hayat verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’e yeni bölümden itibaren bir yeni isim daha katılıyor. Tiyatro, sinema ve dizi dünyasında yakından tanınan Ebru Cündübeyoğlu’nu Çarşamba günü yayınlanacak olan 29.bölümden itibaren dizide göreceksiniz.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Hakan Salınmış hikayeye Barış ve Savaş’ın amcası olarak dahil olmuştu. Bu hafta ise aile iyice genişliyor. Bu sefer de Barış ve Savaş’ın ablası Özlem’i göreceksiniz. Karaktere hayat veren isim Ebru Cündübeyoğlu.

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizinin yeni bölümünde; Ebru Cündübeyoğlu “Özlem Tunahan Poyraz” karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bugüne kadar canlandırdığı her karaktere güçlü yorum katan ve akıllarda iz bırakan bir isim Cündübeyoğlu.. Aynı zamanda yazarlık yönü de bulunan çok güçlü bir karakter oyuncusu Doğduğun Ev Kaderindir’i değiştirmeye geliyor. Peki Özlem kim?

İşte dizinin yeni karakteri Özlem hakkındaki tüm detaylar:

Barış ve Savaş’ın ablası olan Özlem, aile geleneği avukatlığı sürdüren hırslı bir kadındır. Özlem, uzaktan da olsa hep ailesini koruyup kollayan güçlü bir kadındır. Kardeşlerini çok sevse de kimi zaman onlara abladan çok idareci gibi yaklaşmaktadır.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Özlem Tunahan Poyraz kim? Ebru Cündübeyoğlu nasıl bir karaktere hayat verecek! 7

Özlem, zamanla şirkete de gidip gelmeye başlayacak, yönetimsel konularda Zeynep ile didişecektir. Özlem, Alman Lisesi’nden mezundur, Master’ını Almanya’da yapmış, Alman disiplini almıştır ve ona kalırsa Barış ve Zeynep’in arasına Berlin Duvarı yeniden örülmelidir.

Ebru Cündübeyoğlu kimdir?

Ebru Cündübeyoğlu, 10 Eylül 1974 Heilbronn, Almanya’da dünyaya geldi. 1993 yılında sunuculuk yaparak ekranlarda görünen oyuncu, çeşitli kanallarda boy gösterdi. Tiyatro salonlarında yer aldığı oyunlardaki güçlü sunumuyla çok beğenildi. 1997 yılından itibaren sinemaya adım atan oyuncu, birçok farklı karakteri canlandırdı. 1997 yılında Gülüm ile dizi setlerine adım atan oyuncu, 1999-2000 sezonunda Deli Yürek’teki Avukat Ayşegül karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı.

2003 yılında Güçlü Mete ile evlenen oyuncunun Duru Mete isminde bir çocuğu bulunuyor. Cündübeyoğlu, 46 yaşında ve hem tiyatro hem sinema hem de dizi setlerinin tanınan isimlerinden birisi konumunda. Oyuncunun şimdiye kadar rol aldığı dizi projeleri şöyle: Gülüm, Deli Yürek, Koçum Benim, Omuz Omuza, Kuzey Rüzgarı, Yalancı Romantik, Kalbim Seni Seçti, Avrupa Avrupa, Evli ve Öfkeli, Gülizar…