Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’a yeni katıldı, Doruk öyle bir karakter var ki, hikayesini izlemek için sabırsızlanıyoruz!

Mucize Doktor’a yeni katıldı, Doruk öyle bir karakter var ki, hikayesini izlemek için sabırsızlanıyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Hakan Kurtaş akılları kurcaladı, gerçekte kimsin sen Doruk! Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, 37. bölümü geride bıraktı. Dizinin her yeni bölümünde heyecan ve duygu dolu anlar yaşanıyor. Diziye 2.sezonda katılan isimlerden birisi de doktor Doruk karakteri ile Hakan Kurtaş oldu. Ünlü oyuncu, sorunlu bir karaktere hayat veriyor ve izleyiciler de bu karakterin perde arkasındaki detayları çok merak ediyor.

Eski bir asker olan Doruk, GATA’nın da altın çocuğuydu, ancak şimdilerde psikolojik sorunları ile ekrana yansıyor ve hikayesi de her yeni bölümde daha da çok merak ediliyor.

Çatışma görmüş. Kurtulmayı başarmış ama aynı kişi olarak dönmemiş o dağdan. Askerliği bırakmak zorunda kalmış. Bir özel hastanede doktor olarak çalışmaya başlamış o da. Bütün iyi duygularını bir umursamazlık maskesi altına saklamış.

Peki Doruk’a neler oldu, başından neler geçti de büyük sorunlar yaşıyor? Bu detayları izleyiciler fazlasıyla merak ediyor ve yeni bölümlerde Doruk karakterinin detaylarının da paylaşılmasını istiyor.

Doruk, Hastalara sadece iş olarak bakıyor, çoğu zaman tahammülsüz onlara karşı, herkese karşı tahammülsüz. Son derece yetkin bir doktor ama bir o kadar da asi, serseri ruhlu. Kovulsa bile umurunda değil!

Bu yüzden de başta pek kimseyle anlaşamıyor. Ama herkesin saygısını kazanmayı başardı. Doruk hastaneye yeni bir teknoloji, bir yaklaşım getirdi. Bir tür ordu teknolojisi. Sahada kullanılan pratik yöntemler. Ali’nin dehasına karşı Doruk’un militer tedavi yöntemleri karşı karşıya geliyor. Doruk hastaneye adrenalin ve de bela getirecek. Özellikle Ali ondan çok çekecek. Doruk aslında kötü biri değil. Ama kim bilir neler saklıyor içinde?

Mucize Doktor'a yeni katıldı, Doruk öyle bir karakter var ki, hikayesini izlemek için sabırsızlanıyoruz! 7

İşte bu detayları da izleyiciler dizide görmek istediklerini sosyal medyada yaptıkları yorumlarla belirtiyor. Ali Vefa’nın Doruk’a iyi gelmesini ve onu iyileştirmesini de isteyen dizi hayranları, Hakan Kurtaş’ın performansını da çok başarılı bulduklarını yorumlarında belirtiyor.

“Doruk diziyi güneş gibi aydınlattı. Ama galiba bu çocukta bir sıkıntı var veya gizlediği birşey. Tıpkı Ferman Hocanın Zihinsel Engelli bir kardeşi olduğu gibi” diye yorum bırakan dizi hayranları, Doruk’un hikayesinin alt metinlerini sabırsızlıkla bekliyor.