Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Ferman’a gıcık olanlar varsa olmasın, spoiler geldi!

Mucize Doktor’da Ferman’a gıcık olanlar varsa olmasın, spoiler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde Alihan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, başarılı geçen 2 sezonun ardından dinlenmek niyetindeydi… Ancak Mucize Doktor’in senaryosunu okuyunca fikrini değiştirdi.

Posta gazetesine konuşan Onur Tuna, dizinin senaryosunu okuduktan sonra “İşte budur” dediğini anlattı.

“İyi bir iş olacağına emindim ve öyle de oldu” açıklamasını yapan Onur Tuna, doktorluğun da zor bir iş olduğuna vurgu yaptı.

Birçok Latince kelime ezberlemek durumunda kalan Onur Tuna, ayrıca birçok cerrah ile de birlikte vakit geçirdi.

Onur Tuna, “Şimdi rol gereği ‘gıcık’ bir adam var karşınızda. Ama hırsızın bile neden hırsızlık yaptığını bilemezsiniz” diyerek Ferman’ın geri plandaki bir sırrına atıf yaptı.

Sırrın ne olduğu sorusu üzerine ise oyuncu, “Zaman içerisinde ortaya çıkacak bazı şeyler. Bu dizinin zaten orijinali var” diye konuştu.

Adeta dizinin gelecek bölümleri ile ilgili spoiler veren Onur Tuna, şu detaylara dikkat çekti:

“Ferman 30’larında, hastanenin yıldızı bir cerrah. Kuralcı bir adam. Başarısızlığa tahammülü yok. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Oynarken, özellikle asistanım doktor Ali’ye kötü davrandığım sahnelerde etkileniyorum. En çok Ali’ye ameliyathanedeyken “Oraya geç ve sadece izle, hiçbir şeye dokunma” dediğim sahnede kendimden nefret ettim. Hatta izlerken kendimden tiksindim. Kendimden derken karakterim Ferman’dan bahsediyorum tabii…”

Mucize Doktor'da Ferman'a gıcık olanlar varsa olmasın, spoiler geldi! 7

Onur Tuna, Ferman’ın sırrının ortaya çıkmasından sonra izleyici tarafından neden böyle davrandığının ortaya çıkacağından bahsetti.

Peki bu sır ne? Şimdi akıllara bu soru takılı kaldı.