Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da hastası ölen Ali’ye gerçekler ağır geldi! (3. bölüm 1. fragman izle)

Mucize Doktor’da hastası ölen Ali’ye gerçekler ağır geldi! (3. bölüm 1. fragman izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran Mucize Doktor dizisi 2.bölümüyle yine izleyicileri bir hayli etkiledi. 19 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 2. bölümde Doktor Ali, kendini kanıtlama fırsatlarında başarısız olsa da bir kız çocuğunun hayatını kurtararak, ısrarcı olmasının olumlu sonucunu gördü.

Doktor Ferman ise büyük bir sır taşıyor ama o sırrın ne olduğunu 3. bölümde ortaya çıkacak mı merakla beklenmekte… Mucize Doktor dizisinin 3.bölümü 26 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin 3. bölüm 1. fragmanını videoda izleyebilirsiniz.Peki fragmanda hangi detaylar var?

Ali, hastalara doğruları söylemeye devam ediyor. Ama bu konuda da sürekli uyarı almakta.Adil bey ise cerrahi konuda kendisini kanıtlayan Ali’ye öğütler veriyor. İnsan ilişkilerini de çözmesi lazım. Ali, ölen bir hastanın ardından şoka giriyor. Doktorların herkesi kurtaramayacağını bu tecrübe ile öğreniyor ama bu duruma alışması pek de kolay olmayacak. Hastanın ölümü, onu kurtaramayan Ali’ye ağır geliyor…