Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Merve Dizdar’dan Taner Ölmez itirafı: En sevmediğim tip!

Mucize Doktor’da Merve Dizdar’dan Taner Ölmez itirafı: En sevmediğim tip!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi sezona bomba gibi başladı ve 28 bölüm boyunca da büyük bir ilgi ile izlendi. Reyting rekorları kıran dizide çok iyi bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Dizinin setinde ise büyük bir dostluk ve arkadaşlık ortamı oluştu.

Merve Dizdar, diziye son bölümlerde katıldı ve böyle bir ekipte yer aldığı için de çok memnun. Rol arkadaşı Özge Özder ile youtube sohbetinde buluşan Merve Dizdar, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Dizide kendisini en çok güldüren isimlerin Fırat Altunmeşe ve Taner Ölmez olduğunu anlatan Merve Dizdar, sette iki ismin kendisini çok güldürdüğünü anlattı.

Bazı sahnelerde gülmemek için kendisini zor tuttuğunu ve sahneleri zorlukla tamamladığını ifade eden Merve Dizdar, setteki ortamı da çok beğendiğini ve herkesin uyumlu olduğunu anlattı.

Merve Dizdar, Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez için de ayrı bir parantez açtı. Oyuncu, rol arkadaşının performansını çok beğendiğini vurguladı ve dikkat çeken sözler söyledi.

Özellikle Taner Ölmez’in karşısındaki kişiyi çok güldürdüğü halde kendisi gülmediğini ve dümdüz durabildiğini anlatan Merve Dizdar, bu duruma da sinir olduğunu itiraf etti.

Merve Dizdar, “Bir de Taner… Taner, öyle komik, seni güldürür kendisi asla, dümdüz. Beni güldürüyor o sırada. En sevmediğim tip. Öğrenciyken, seni güldürür o durur, sen gülersin. Taner çok komik,çok güldürüyor. İkisine çok gülüyorum” şeklinde konuştu.