Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir’den büyük itiraf; dizilere ara mı veriyor?

Seçkin Özdemir’den büyük itiraf; dizilere ara mı veriyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seçkin Özdemir son yılların en şanssız dizi oyuncularının başında geliyor. Bugüne kadar birçok projede yer alan oyuncu, bu yapımlarda bir türlü beklenen çıkışını yapamadı. Projelerin kısa süreli olması da oyuncu adına büyük şanssızlık oldu.

Oyuncu bu sezon ilk olarak Sevgili Geçmiş dizisinde rol aldı ve sadece 8 bölüm ekranda kalabildi. Oyuncu daha sonra ise Hizmetçiler dizisinde başrolde yer aldı, ancak bu projede sadece 3 bölüm sürdü.

Seçkin Özdemir, birbirinden farklı karakterler canladırdığı son dönemdeki işlerinde hep erken final sıkıntısı yaşadı. Barış Falay ile instagram canlı sohbetinde buluşan Seçkin Özdemir, tiyatro sahnesini özlediğini açıkladı.

Yeni bir proje konusu konuşulurken artık sıkıldığını itiraf eden oyuncu, yeniden tiyatroya dönmeyi düşündüğünü belirtti. Barış Falay da yeni dönemde bir oyun projesinin olduğundan bahsetti.

Daha önce Alyazmalım isimli dizide birlikte rol alan iki oyuncu, ortak bir projede buluşma sözü verdi. İkili tiyatro sahnesinde bir proje yap konusunda planlama yapacak.

Bazı takipçiler Barış Falay’dan dizi seçme konusunda Seçkin Özdemir’e taktik vermesini de istedi. Seçkin Özdemir, izleyicilerin haklı olduğunu ve son dizilerinin iyi gitmediğini de itiraf etti.