Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’daki Ali Vefa ile Nazlı dansı, Türk dizi tarihine geçti!

Mucize Doktor’daki Ali Vefa ile Nazlı dansı, Türk dizi tarihine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 19 Aralık Perşembe akşamı Fox TV ekranında 15. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünün en flaş sahnesi Nazlı ile Ali Vefa’nın dansı oldu.

Kırmızılar içindeki Nazlı güzelliği ile göz doldurdu. Ali Vefa da adeta bir rüyanın içinde gibiydi… Nazlı, dokunmadan dans etmeyi önerdi.İşte o sahneler Türk dizi tarihinin dokunmadan yapılan en özel dansı olarak da kayıtlara geçti.

Haberimizin devamında o sahneyi izleyebilirsiniz. Nazlı ve Ali pistte birbirlerine dokunmadan dans ettiler. Ali aradığı mutluluğa çok yaklaştı. Nazlı’nın güzelliği ve sempatisi de ekran başındaki izleyicileri adeta büyüledi.

Mucize Doktor'daki Ali Vefa ile Nazlı dansı, Türk dizi tarihine geçti! 7

Sinem Ünsal ile Taner Ölmez’in bu sahnedeki performansları alkış aldı. İzleyiciler de sosyal medyada çok etkilendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Bir dizi takipçisi, “O kadar güzel ve özel bir sahne ki… Ali’nin “sevmek dokunmak değildir” sözünün kanıtı gibi sahne. Muazzam” diye yazdı.

Bir başka izleyicisi ise “Dokunmadan hissetmek bu olsa gerek.. Çok güzeldiniz çok.. Türk dizi tarihinin açık ara en anlamlı dansı” yorumunu yaptı.

İşte Mucize Doktor hayranlarını mest eden o anlar: