Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Özilhan bir geldi pir geldi, Mucize Doktor hayranları gitmesini istemiyor!

Yasemin Özilhan bir geldi pir geldi, Mucize Doktor hayranları gitmesini istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisine 10 yıl aradan sonra ekrana dönmek için seçen Yasemin Özilhan, bunun sebebini ise özel bir durum olması nedeniyle anlatmıştı.Özilhan, diziden kazandığını bir vakfa bağışlayacak.Ayrıca özel durumlar yaşayan hastaların varlığını da bu dizi sayesinde toplum ile paylaşabilecek.

Kendisi için anlamlı bir farkındalık çalışması olduğu için Mucize Doktor’a katıldığını belirten Özilhan’ın dönüşü hayranlarını çok mutlu etti.

Birçok Mucize Doktor hayranı konuk oyuncu olarak değil de dizinin asli isimleri arasında yer almasını,Ela karakterini daha çok görmeyi istediklerini sosyal medyada belirtiyor.

Ferman ve Ela sahneleri de bir hayli dikkat çekiyor.İki doktorun birbirlerine meydan okuyan ama saygıyı da elden bırakmayan halleri, izleyicileri etkiliyor.

Ela’nın Ali Vefa’ya ilgisi de izleyicilerin mutlu etti. Bir dizi takipçisi, “Ali Vefa’yı Ela’nın da şimdiden sevmeye başladığını söyleyebiliriz sanırım. Kim sevmez ki?” diye yazdı.

Yasemin Özilhan yıllar önce Doktorlar dizisinde dublaj ile seslendiriliyordu. Ancak Mucize Doktor’da kendi sesi ile oynuyor. İzleyiciler de bu duruma alışamadıklarını belirtiyor.