Ana sayfa Sosyal Medya Yaktınız milletin yüreğini! Gönül Dağı dizisinde nasıl da güzel bir dizi çifti oldular!

Yaktınız milletin yüreğini! Gönül Dağı dizisinde nasıl da güzel bir dizi çifti oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı’nda öyle bir sevda var ki, milyonlar kendi hayatlarını dizide izliyor! Gönül Dağı dizisinde gönülleri yakan bir aşk hikayesi var ki, izleyiciler bu çifte bayıldılar… Zahide ve Sefer’den bahsediyoruz.. Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide ile Ferdi Sancar’ın hayat verdiği Sefer, aslında izleyicilere hiç de yabancı gelmeyen bir ikili. Çünkü herkesin hayatında mutlaka benzer hikayeler, ya da yakınlarındaki birisinin buna benzer bir aşk hikayesi vardır.

Zahide, çocukları ile birlikte kendi halinde bir hayat sürerken Sefer ise gönlünü ona kaptırdı. Ama Zahide zor bir yaşama sahip ve çocukları varken, Sefer’e yeni bir hayat sunamayacağını biliyor. Sefer ise kalbine söz geçiremiyor ve Zahide’nin her şeyini kabullenmeye hazır. Tabii ki arada birçok sorun var ama Zahide’nin mutlu olması bir pamuk ipliğine bağlı… Sefer ise ondan vazgeçmek niyetinde değil.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 9. bölümündeki sahne birçok izleyicinin gönlündeki yaranın da ortaya çıktığı anlar oldu. Kendi hayatlarında olmasa bile, mutlaka bir yakınlarının hayatında yaşadığı benzer durumlar mutlaka olmuştur.

Sefer karakterinin karşısında Zahide’yi görünce ne yapacağını ve ne söyleyeceğini bilememesi de izleyicileri derinden etkiledi. Belki de hayatlarında benzer durumlarda birçok kez karşılaşanlar anılarını hatırladı.

“Sefer ve Zahide sahneleri ayrı bir güzel” diye yorum yapan Gönül Dağı hayranları, bu iki karakterin sahnelerinin de artırılmasını istiyor.

Dizide Sefer’in sevgisinin en derin aşk olduğunu düşünenler de birçok mesaj yazdı.