Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Adil’i Reha Özcan, doğru kişi ile evlendiğini yeni fark etti!

Mucize Doktor’un Adil’i Reha Özcan, doğru kişi ile evlendiğini yeni fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde başrolde yer alan Reha Özcan ile Özge Özder, youtube canlı yayınında buluştu. Her şey normal gitseydi, Mucize Doktor dizisinin 32. bölümü yayınlanmış olacaktı.Ancak dizinin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayının ortalarında durduruldu.

28 bölümü yayınlanan Mucize Doktor, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olarak göz doldurdu. Dizinin oyuncuları da bu süreçte reyting rekorları ile gurur dolu günler yaşadı. Koronavirüs ile gelen karantina süreci ise dizi sektörü adına kayıp bir dönemin oluşmasına sebep oldu.

Reha Özcan, “Hiç hayatımızda denk gelmediğimiz, babalarımızın ve dedelerimizin denk gelmediği bir şeyle karşı karşıyayız. Sağ kalmaya çalışıyoruz. Sağ kalıp güzel günler için umut beslememiz gerekiyor. Yeni dünyaya, yeni bir bakış sağlayabilmek için yeni şeyler öğrenmemiz gerekiyor. Onun mücadelesini veriyoruz” diye konuştu. İlk 1 aylık karantina döneminin iyi geçtiğini anlatan Reha Özcan, bu sezon çok çalıştıklarını ve çok da yorulduklarını hatırlattı.

Reha Özcan, evde olmayı özlediğini ve evlendiğinden bu yana da ilk kez eşi ile 50 gün aynı evde kaldığını ifade etti.

Mucize Doktor'un Adil'i Reha Özcan, doğru kişi ile evlendiğini yeni fark etti! 7

Ünlü oyuncu, “Doğru insan ile evlendiğimi ancak şimdi öğrendim” ifadesini kullandı. Oyuncu, insanın evde kendisine tahammül edemediği bu tür zamanlarda aynı evde, aynı nefesi solumanın çok zor olduğunu anlattı.

Evde hem eşi hem de çocukları ile eğlendiklerini anlatan oyuncu, kedi ve köpeklerinin de hayatlarını güzelleştirdiğini anlattı.

Sohbetin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.