Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı’nın Elvan’ı Hivda Zizan Alp, karantina önlemlerini açıkladı!

Sefirin Kızı’nın Elvan’ı Hivda Zizan Alp, karantina önlemlerini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakterini Hivda Zizan Alp canlandırıyor. Oyuncu, dizideki rolüyle 2019-2020 sezonunda geniş kitleler tarafından tanındı. Koronavirüs salgını nedeniyle Sefirin Kızı dizi setinde çalışmalar 25 Mart’ta durduruldu. Hivda Zizan Alp de o tarihten sonra evinde kendisini karantinaya aldı..

Ünlü oyuncu, youtube üzerinden dizinin hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Bir süredir puzzle yapmaya merak sardığını anlatan oyuncu, evinin sevdiği köşelerine de bunları astığını söyledi.

Hivda Zizan Alp, karantina süreci bittikten sonra arkadaşları ile birlikte kahve içmeye gitmek istiyor. Takipçilerine yemek yaparken sesli kitap dinleyebilecekleri tavsiyesini veren oyuncu, kendisinin bu şeklide vaktini verimli geçirdiğini anlattı.

Oyuncu, “Doğa yürüyüşleri yapmayı ve anneme sarılmayı çok özledim” dedi. Bu süreçte marketten aldığı her ürünü ambajlı almaya dikkat eden Hivda Zizan Alp, poşetleri evin içine almadan önce çamaşır suyu ve sirke ile hazırladığı özel bir suyla siliyor. Sonra da poşetleri balkona koyup, 3 saat sonra içeri alıyor.

Evde olmayı sevdiğini belirten oyuncu, balkonunda kitap okuyor, keman çalıyor ve günün büyük bölümünde yemek yapıyor.

Videodan izleyebilirsiniz.