Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat hayatının fırsatını Özgü Namal’a kaptırmış!

Beren Saat hayatının fırsatını Özgü Namal’a kaptırmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz, Senaryo Sohbetleri isimli youtube programında Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı. Abdullah Oğuz, oyuncu tercihleri yaparken bir sistem uyguluyor mu?

Bu soruya yanıt veren yönetmen Abdullah Oğuz, ünlü oyuncu Beren Saat ile olan hikayesini anlattı.2007 yılında çekilen Mutluluk filminde başrolü Murat Han ile Özgü Namal oynamıştı. Ancak Abdullah Oğuz’un o dönemde yeni parlayan Beren Saat’e rolü teklif ettiği ama oyuncunun kabul etmediği ortaya çıktı.

Abdullah Oğuz, olayı şu sözlerle anlattı: “Beren Saat’e gittim. Beren dedi ki, ‘Ben televizyona iş yapmak istiyorum. Yeni çıkıyorum. Para da kazanayım.’ Çok yeni olduğu için sinema ile televizyon henüz vakıf değil.”

O dönemde Hatırla Sevgilisi dizisinde rol alan Beren Saat, sinemada kendisini parlatacağı rolü Özgü Namal’a kaptırdı. Peki Özgü Namal rolü nasıl aldı? Abdullah Oğuz, “Sonra Özgü Namal buluştu benimle. Almış kitabı, koydu önüme. ‘Bunu ben oynayacağım’ dedi.”

Özgü Namal’ın filmden sonra Abdullah Oğuz’a bir de sitemi olmuş. Oyuncu, yönetmenine şöyle söylemiş:

“Sen hatırlıyor musun, inanmadın bana, audition yaptın ve bana nasıl rolü verdin.”

Abdullah Oğuz, Özgü Namal’ın başrolü kendi çabası ile elde ettiğini vurguladı.

Beren Saat hayatının fırsatını Özgü Namal'a kaptırmış! 7

Bir yönetmenin ikna olmaya her zaman hazır olduğuna anlatan Abdullah Oğuz, oyuncuların bu noktada nasıl ikna edeceğini bulması gerektiğini belirtti.

Asmalı Konak, Çember ve Kanıt dizilerini yönetmen Abdullah Oğuz, sinema sektöründe ise birçok filme sahip. Ünlü yönetmen; Mutluluk, O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Mustafa Hakkında Her Şey ve Senden Bana Kalan filmleri ile tanınıyor.