Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’den farklı bakış!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’den farklı bakış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Medcezid dizisinden sonra en ciddi çıkışını Mucize Doktor ile yaptı. Oyuncu, adeta dizi tarihine iz bırakan bir performans sergilediği Mucize Doktor’daki Ali Vefa karakteri ile büyük takdir görüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmaların durması nedeniyle, yeni bölümleri yayınlanamayan dizi 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı konumunda. Bunun sebebi de Taner Ölmez’in muhteşem oyunculuğu. Farklı bir karakteri çok da başarılı bir şekilde yansıtarak,izleyicilerin hayata farklı bakmasını sağladı.

Tam da böyle bir misyonu üstlenmişken ünlü oyuncu paylaşımlarında da bu durumu reklam unsuru olarak kullanıyor. Bir telefon markası için paylaşım yapan Taner Ölmez, “Her şey çok güzel olacak. Farklı Bak” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Ünlü oyuncunun hayranları ise hem beğenilerde hem de birçok iltifatta bulundu. Taner Ölmez, bu sezonun en başarılı erkek oyuncusu olmayı da gönüllerde kazandı. Bunu da farklı bakmayı öğreterek yaptı.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez'den farklı bakış! 7