Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’e koronavirüs çağrısı!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’e koronavirüs çağrısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı oldu ise, bunun arkasındaki en önemli nedenlerden birisi Taner Ölmez’in müthiş bir Ali Vefa performansı sergilemesiydi… Dizi Fox TV ekranında 28 bölüm sürdü ve geride bıraktığımız sezonun da en iyi reyting alan, en başarılı yapımı olmayı hak etti.

Taner Ölmez, Medcezir dizisinden sonra yeniden televizyonda izleyicileriyle buluştu. Oyuncu, büyük takdir aldı ve sosyal sorumluluk noktasında da otizmli bir bireyin toplum içinde yaşadığı sıkıntıları da yeniden gündeme getirerek, bilinçlenme anlamında önemli bir role soyundu.

Taner Ölmez, şimdilerde tatilde… Ünlü oyuncu zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşim halinde kalmayı sürdürüyor. Oyuncunun hayranlarının ise esprili mesajları dikkat çekiyor.

Bir hayranı, “Koronaya çare bulsana Ali vefacığım” diyerek gülümseten bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncuya olan hayranlıklarını her fırsatta dile getiren takipçiler, oyuncunun tatilde rahatlamış ve huzur bulmuş haline de binlerce beğenide bulundu.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez'e koronavirüs çağrısı! 7

Mucize Doktor dizisinin çekimleri Temmuz ayının ortasında başlayacak. Eylül ayına kadar stok bölümlerin çekilmesi ve Eylül’ün 3. haftası gibi de 2. sezonun başlaması beklentisi hakim.

Dizinin 2. sezona çok iyi başlangıç yapması için ekip yoğun bir çaba harcıyor. kinci sezon için hikayenin tüm alt yapısı Haziran ayı itibari ile tamamlandı. 1.sezondan tüketilmeyi bekleyen 13 bölümlük hikaye bulunuyor. Ancak Mucize Doktor dizisi ikinci sezon başlangıcını çok güçlü yapacağı için, hikayeler yer değiştirecek.